speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Categorieënvolgorde gewijzigd door andere WP-plug-in (conflict)
  1. sddadmin
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Woensdag 05 2020 februari
  4.  Schrijf je in via e-mail
Volgend ondersteuningsticket # 36296905160

Ik heb een incompatibiliteitsfout opgemerkt bij het gebruik van plug-ins voor zowel WP File Dowload als Category Order en Taxonomy Terms Order.

Wanneer beide plug-ins zijn ingeschakeld, werkt het ordenen van bestandscategorieën nog steeds prima in de backend, maar ze worden opnieuw gerangschikt op term-ID aan de voorkant, ongeacht welke instellingen ik gebruik in WP File Download .

Kunt u overwegen dit op te lossen? Bedankt.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Volgend ondersteuningsticket # 36296905160

Ik heb een incompatibiliteitsfout opgemerkt bij het gebruik van plug-ins voor zowel WP File Dowload als Category Order en Taxonomy Terms Order.

Wanneer beide plug-ins zijn ingeschakeld, werkt het ordenen van bestandscategorieën nog steeds prima in de backend, maar ze worden opnieuw gerangschikt op term-ID aan de voorkant, ongeacht welke instellingen ik gebruik in WP File Download .

Kunt u overwegen dit op te lossen? Bedankt.

Zoals ik weet, hebt u dit probleem al opgelost, kunt u het hier alstublieft delen?
Zodat we in de toekomst gemakkelijk kunnen vinden en updaten.