1. ehernandez245
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Maandag 06 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo
De plug-in is een geweldige geweldige oplossing voor ons intranet, maar als ik wil dat mijn gebruikers alleen bepaalde documenten downloaden, kan ik dat slechts gedeeltelijk doen. Het lijkt erop dat gebruikers, ondanks het verbergen of uitschakelen van de downloadoptie, het document nog steeds kunnen downloaden. door de bestandsnaam te raken. Op basis van eerdere vragen / antwoorden op het forum zal dit probleem worden behandeld in de 4.7 update-release, enig idee wanneer dat zou kunnen zijn? Kunnen PDF-documenten met beveiligingsinstellingen (wachtwoordbeveiliging) deze instellingen ook behouden na een upload naar WP File Download ?

Bij voorbaat bedankt!!
Reacties (4)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor uw functieverzoek hier.

De plug-in is een geweldige geweldige oplossing voor ons intranet, maar als ik wil dat mijn gebruikers alleen bepaalde documenten downloaden, kan ik dat slechts gedeeltelijk doen. Het lijkt erop dat gebruikers, ondanks het verbergen of uitschakelen van de downloadoptie, het document nog steeds kunnen downloaden. door de bestandsnaam te raken. Op basis van eerdere vragen / antwoorden op het forum zal dit probleem worden behandeld in de 4.7 update-release, enig idee wanneer dat zou kunnen zijn? Kunnen PDF-documenten met beveiligingsinstellingen (wachtwoordbeveiliging) deze instellingen ook behouden na een upload naar WP File Download ?

Ja, de roadmap is gewijzigd naar aanleiding van ons probleem bij het implementeren van coole functies.
De "wachtwoordbeveiliging voor bestanden" functie is iets dat we hebben gepland voor een toekomstige grote release: versie 5.1
(we zijn momenteel in versie 4.7. 9 ).

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

WP File Download heeft al een bestandstoegangsbeheer op gebruikersrol of gebruikersselectie: https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-categories # toc-7-file-access-and-management-limitation
Dit beperkt de download en preview tot de geautoriseerde gebruikers.

Vriendelijke groeten
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Is het mogelijk om downloads helemaal niet beschikbaar te maken, dan zou ik willen dat mijn gebruikers alleen PDF-documenten (pre) bekijken en het downloaden in zijn geheel uitschakelen.
Als een PDF als voorbeeld wordt weergegeven, is onderaan een werkbalk (zie bijlage) met een downloadoptie, kan die worden uitgeschakeld?

Dank u.
Bijlagen (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Juliush14,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is het mogelijk om downloads helemaal niet beschikbaar te maken, dan zou ik willen dat mijn gebruikers alleen PDF-documenten (pre) bekijken en het downloaden in zijn geheel uitschakelen.
Als een PDF als voorbeeld wordt weergegeven, is onderaan een werkbalk (zie bijlage) met een downloadoptie, kan die worden uitgeschakeld?

We hebben een optie om de downloadknop te verbergen, wanneer u een voorbeeld van PDF in lightbox bekijkt, is er geen downloadknop,
kijk dan op onze demo hieronder:

https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /