1. David Jorissen
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Woensdag 15 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi

Ik heb onlangs uw WP File download plug-in gekocht voor onze op abonnementen gebaseerde lidmaatschapssite. We hadden daarvoor een andere plug-in, maar toen we onze lidmaatschapsbeheersoftware overschakelden naar aMember Pro, veroorzaakte die andere bestandsbeheerder problemen met het aMember-script en de ondersteuning van de plug-in reageerde niet, dus hebben we onze bestandsbeheerder naar de jouwe veranderd omdat je een lid bent partner.

Een functie van die andere plug-in was erg handig en belangrijk voor ons en helaas missen we dat in je plug-in. Het was de optie om het aantal downloads per gebruiker per periode te beperken. We kunnen bijvoorbeeld een downloadlimiet van onze keuze per gebruiker instellen. Elk lid kan bijvoorbeeld 1, 3 , 5 of 10 unieke downloads per dag of week of maand activeren (welke periode we ook hebben gekozen). Als het lid dat aantal unieke downloads per periode heeft bereikt, kan hij pas nieuwe content downloaden nadat de door ons ingestelde periode is verstreken. Door dit te doen, kunnen we voorkomen dat mensen een abonnement van een maand kopen, alle inhoud downloaden en hun abonnement opzeggen om vervolgens een half jaar of een jaar later terug te komen en hetzelfde te doen. Met een downloadlimiet kunnen we deze zo instellen dat ze een abonnement hebben van minimaal 2 of 3 maanden voordat ze alle inhoud kunnen downloaden. Druipende inhoud gaat te ver in het beperken omdat ze dan geen toegang zouden hebben tot alle berichten en we willen dat ze kunnen kiezen welke inhoud ze eerst willen downloaden.

Is dit een functie die u in de toekomst zou willen / kunnen implementeren?

Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groeten
David