1. despachotres
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Woensdag 15 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Zie screenshot: https://take.ms/sZjfq

Het is een installatie met Cloud-add-on (Dropbox wordt gebruikt).

Wanneer we een nieuwe map direct in Dropbox toevoegen, wordt deze niet gesorteerd in WP File Download . In de schermafbeelding kun je zien hoe we jaar 2020 hebben toegevoegd in een aantal submappen en deze zijn niet gesorteerd.

Is het mogelijk om ze automatisch te laten sorteren? Het is echt raar dat ze dat niet zijn.

Stel je voor dat je in je bestandssysteem (computer) de bestanden en mappen handmatig moet bestellen omdat de verkenner het niet automatisch doet ... Of het staat niet toe om opnieuw te ordenen op datum, grootte, enzovoort. Dat is een bestandssysteem. De plug-in gaat over bestanden en bestandssysteem.

Bedankt.