1. thewebkat
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Dinsdag 22 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Is er een manier om de zoekresultaten te wijzigen zonder handmatig het tandwiel- / instellingenpictogram te selecteren en kolommen te verwijderen? dwz Hits en Datum toegevoegd kolom verwijderen? Ik weet dat sommige van deze instellingen kunnen worden gewijzigd voor de individuele bestanden (datum toegevoegd enz.), Maar ik zie geen manier om de zoekresultaten te bewerken. Bedankt!
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Is er een manier om de zoekresultaten te wijzigen zonder handmatig het tandwiel- / instellingenpictogram te selecteren en kolommen te verwijderen? dwz Hits en Datum toegevoegd kolom verwijderen? Ik weet dat sommige van deze instellingen kunnen worden gewijzigd voor de individuele bestanden (datum toegevoegd enz.), Maar ik zie geen manier om de zoekresultaten te bewerken.

Ja, dit is niet mogelijk in het zoekresultaat in onze plugin. In dringende gevallen moet u de sjabloon aanpassen.
We moeten meer over deze functie bespreken om in de toekomstige versie te worden vrijgegeven.