speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Zet "Nieuw" tag op nieuwe geüploade bestanden
  1. BuenArteVisual
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Maandag 23 2017 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Zou het mogelijk zijn dat elke keer dat een nieuw bestand werd geüpload, er een optie zou zijn om het bestand als "Nieuw" te markeren en dat er een soort ster of cirkel zou verschijnen om aan te geven dat het bestand bijvoorbeeld 1 week nieuw is? Op deze manier is het gemakkelijker om andere gebruikers te identificeren dat het bestand onlangs is geüpload.

Bijgevoegd is een voorbeeld van min of meer wat ik bedoel.

Bedankt voor je hulp.
Bijlagen (1)
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier. We houden dat in gedachten voor een toekomstige release!