1. AtelierAlves
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Vrijdag 11 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Het zou geweldig zijn als er een optie was om meerdere bestanden aan een of meer mappen toe te wijzen. Op dit moment, wanneer ik meerdere bestanden selecteer, verdwijnt de optie om hetzelfde bestand aan verschillende mappen toe te wijzen, dus ik moet een voor een gaan en omdat ik veel bestanden heb, is het erg tijdrovend en lastig.
Denk er alstublieft aan om deze functie in toekomstige updates toe te voegen, ik weet zeker dat het ook veel andere gebruikers zal aanspreken!
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Het zou geweldig zijn als er een optie was om meerdere bestanden aan een of meer mappen toe te wijzen. Op dit moment, wanneer ik meerdere bestanden selecteer, verdwijnt de optie om hetzelfde bestand aan verschillende mappen toe te wijzen, dus ik moet een voor een gaan en omdat ik veel bestanden heb, is het erg tijdrovend en lastig.
Denk er alstublieft aan om deze functie in toekomstige updates toe te voegen, ik weet zeker dat het ook veel andere gebruikers zal aanspreken!

Ja, deze functie kan in sommige gevallen nuttig zijn en moet in de toekomst worden geïmplementeerd.
We moeten echter nog een paar verzoeken van klanten verzamelen om de populariteit ervan te bewijzen.
Dit wordt in ieder geval genoteerd in ons plangebied.

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik heb dezelfde uitdaging: eens in de paar maanden moeten we tot honderd pdf-bestanden met bladmuziek in batch uploaden. Elke pdf moet een categorie hebben (het muziekinstrument) en tags (het orkest, de partij (bv. 1e viool, 2e viool etc.). Op dit moment kunnen we alleen de categorie en tags toevoegen wanneer het bestand een voor een wordt geüpload.

Een optie hebben om (meerdere) tags en / of categorieën in batch toe te wijzen, zou erg handig zijn. Zoiets als: maak een selectie, druk op een knop om categorieën en tags toe te passen op alle geselecteerde bestanden.

Een alternatieve benadering: als WP File Download de metadata uit (pdf) documenten (bijvoorbeeld de trefwoorden) zou kunnen lezen, zouden de metadata kunnen worden gebruikt om automatisch categorieën of tags in te vullen.