1. Richard Aguiar
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Dinsdag 19 2020 mei
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik moet verschillende bestanden op mijn website plaatsen om te downloaden, bestanden in .PNG-, .PSD-, .JPEG- en .CDR-indeling

maar ik heb de persoon nodig om het direct voor het downloaden te kunnen zien, zoals onderstaande sites

01 - http://pngimg.com/imgs/animals/bear/
02 - https://br.freepik.com/

tip assim igual o anexo em .png

os arquivos vho estar no meu google drive
Bijlagen (1)
Referenties
  1. http://pngimg.com/imgs/animals/bear/
  2. https://br.freepik.com/
Reacties (9)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik moet verschillende bestanden op mijn website plaatsen om te downloaden, bestanden in .PNG-, .PSD-, .JPEG- en .CDR-indeling

maar ik heb de persoon nodig om het direct voor het downloaden te kunnen zien, zoals onderstaande sites

01 - http://pngimg.com/imgs/animals/bear/
02 - https://br.freepik.com/

tip assim igual o anexo em .png

os arquivos vho estar no meu google drive

Dit is mogelijk in onze WP File download maar gebruikers moeten op de knop Voorbeeld klikken om de bestanden te zien.
Als u de miniaturen meteen wilt zien, moet u aangepaste pictogramopties gebruiken in onze plug-in:

https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 226-wp-file-download-themes # toc-2-custom-icon

Ga hier voor meer informatie: https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik begrijp het, maar ik moet meer dan zie 180 duizend bestanden, zou het moeilijk zijn om een aangepast pictogram voor elk bestand te maken.

heb je geen code om in de tool te gebruiken om het te kunnen bekijken zonder het bestand te hoeven openen of zoiets?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik begrijp het, maar ik moet meer dan zie 180 duizend bestanden, zou het moeilijk zijn om een aangepast pictogram voor elk bestand te maken.

heb je geen code om in de tool te gebruiken om het te kunnen bekijken zonder het bestand te hoeven openen of zoiets?

De optie moet in uw geval worden geïmplementeerd. We zullen overwegen om het toe te voegen aan onze roadmap.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Heel erg bedankt =) Ik heb het complete pakket voor Wordpress gekocht. denk je dat tot 05 / 25 / 2020 deze bron zou werken op mijn website?

omdat de lancering van de bestanden te koop zal plaatsvinden op 05 / 28 / 2020
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor uw vriendelijke vertrouwen in onze plug-in.

Ik heb het complete pakket voor Wordpress gekocht. denk je dat tot 05 / 25 / 2020 deze bron zou werken op mijn website?

omdat de lancering van de bestanden te koop zal plaatsvinden op 05 / 28 / 2020

Zoals u weet, wachten er een aantal interessante functies op ons.
Het kon deze functie dus niet in zeer korte tijd implementeren.
We moeten ook de populariteit en technische problemen controleren.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
ok, wanneer zou deze functie klaar zijn om op mijn website te plaatsen?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
wanneer zou deze functie klaar zijn om op mijn website te zetten?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Richard Aguiar,

Bedankt voor uw reactie.

Zoals ik hierboven al zei, staat deze functie niet op onze roadmap.
We zullen het in de toekomstige versie overwegen.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo allemaal, ik ben ook erg geïnteresseerd in deze functie, dit zou me veel helpen. Ik hoop dat dit snel wordt geïmplementeerd!