speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Uploadrechten
  1. ulrichmok
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Dinsdag 26 2019 november
  4.  Schrijf je in via e-mail
De uploadfunctie via shortcode is geweldig.

Nu - ik ben op zoek naar een manier waarop ik bepaalde gebruikers kan toestaan ​​bestanden te uploaden, maar andere niet.
Gewone gebruikers moeten eenvoudig bestanden op de frontend kunnen downloaden terwijl redacteuren kunnen uploaden.
We hebben veel verschillende mappen en het zou leuk zijn om simpelweg een shortcode toe te voegen voor editors om bestanden te beheren.

Als alternatief zou ik een nieuw document met gebruikersbeperkingen kunnen maken en een upload-shortcode toevoegen.
Er is vermeld dat het een beetje omslachtig is omdat de gebruiker geen specifieke uploadmap kan kiezen.

Hoe dan ook - slechts een suggestie. Anders - geweldige plug-in!
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Nu - ik ben op zoek naar een manier waarop ik bepaalde gebruikers kan toestaan ​​bestanden te uploaden, maar andere niet.
Gewone gebruikers moeten eenvoudig bestanden op de frontend kunnen downloaden terwijl redacteuren kunnen uploaden.
We hebben veel verschillende mappen en het zou leuk zijn om simpelweg een shortcode toe te voegen voor editors om bestanden te beheren.

Als alternatief zou ik een nieuw document met gebruikersbeperkingen kunnen maken en een upload-shortcode toevoegen.
Er is vermeld dat het een beetje omslachtig is omdat de gebruiker geen specifieke uploadmap kan kiezen.

Ja, dit is een krachtige functie om de uploadoptie te beperken na de rol van de gebruiker met behulp van shortcode.
Aangezien u de eerste persoon bent, moet deze worden besproken over het technische probleem en de vraag van de gebruiker naar een toekomstige versie.