1. despachotres
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Vrijdag 09 2020 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Stel je voor dat je een intranetmap hebt. En je hebt gedeelde mappen voor alle gebruikers, maar andere zijn privé. Allemaal opgeslagen in Dropbox.

Stel je deze structuur voor:

\ CommonFolder1
\ CommonFolder2
\ Gebruiker1
\ Gebruiker2
...
En nu markeer je "gebruiker1" als privé en staat alleen die gebruiker toe om door die map te bladeren. En hetzelfde formulier "gebruiker2". Enzovoorts.

En nu maken de gebruikers submappen in hun dropbox. Dat is een bestandssysteem.

En (aangemeld met gebruiker1) terwijl u niet rechtstreeks naar de mappen van andere gebruikers kunt bladeren, kunt u in hun submappen zoeken (gemaakt door de shortcode-generator van de zoekmachine). Dat heeft helemaal geen zin.

U moet ons toestaan ​​om de map "gebruiker1" als privé te markeren en een vinkje te zetten bij "Machtigingen doorgeven aan submappen" of iets dergelijks. Omdat de gebruiker dinamisch mappen en submappen zal maken en verwijderen.

In dit scenario is de zoekmachine volledig onbruikbaar.

Bedankt.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Stel je voor dat je een intranetmap hebt. En je hebt gedeelde mappen voor alle gebruikers, maar andere zijn privé. Ze zijn allemaal opgeslagen in Dropbox.

Stel je deze structuur voor:

\ CommonFolder1
\ CommonFolder2
\ Gebruiker1
\ Gebruiker2
...
En nu markeer je "gebruiker1" als privé en staat alleen die gebruiker toe om door die map te bladeren. En hetzelfde formulier "gebruiker2". Enzovoorts.

En nu maken de gebruikers submappen in hun dropbox. Dat is een bestandssysteem.

En (aangemeld met gebruiker1) terwijl u niet rechtstreeks naar de mappen van andere gebruikers kunt bladeren, kunt u in hun submappen zoeken (gemaakt door de shortcode-generator van de zoekmachine). Dat heeft helemaal geen zin.

U moet ons toestaan ​​om de map "gebruiker1" als privé te markeren en een vinkje te zetten bij "Machtigingen doorgeven aan submappen" of iets dergelijks. Omdat de gebruiker dynamisch mappen en submappen zal maken en verwijderen.

In dit scenario is de zoekmachine volledig onbruikbaar.

In onze plug-in worden alle nieuwe categorieën gemaakt met de status Openbaar, zodat gebruikers ze momenteel op de frontend kunnen zien / doorzoeken.
De overervingsrol van bovenliggende categorieën of huidige gebruikers is iets dat in de toekomst moet worden verbeterd.
Hoe dan ook, dat hebben we in ons plangebied opgemerkt.