1. [email protected]
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Donderdag 04 2020 juni
  4.  Schrijf je in via e-mail
Es sollte möglich sein ganze Ordner zwischen dem Website-Server en einem Cloud-Speicher zu verschieben.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Es sollte möglich sein ganze Ordner zwischen dem Website-Server en einem Cloud-Speicher zu verschieben.

We houden dat in gedachten voor een toekomstige release! Uw vereiste is echter zo specifiek.
Eenmaal verbonden met de Cloud-server, kunt u nu cloud-categorieën maken en bestanden uploaden.

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!