1. sddadmin
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Woensdag 04 2019 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik zou graag het boomthema willen gebruiken, waar ik door mijn bestanden kan bladeren door de categorieën een voor een uit te breiden.
Dit kan gedaan worden voor een specifieke categorie, maar niet vanuit root.

Bij gebruik van de [wpfd_category] tag zonder een id-attribuut (dwz geen enkele categorie weergeven, maar alle categorieën), worden alleen bestanden weergegeven (in elke volgorde die we hebben geconfigureerd met de Category Shortcode Generator), maar niet in categorieën.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.
Ik zou graag het boomthema willen gebruiken, waar ik door mijn bestanden kan bladeren door de categorieën een voor een uit te breiden.
Dit kan gedaan worden voor een specifieke categorie, maar niet vanuit root.

Bij gebruik van de tag [wpfd_category] zonder een id-kenmerk (dwz geen enkele categorie, maar alle categorieën), worden alleen bestanden weergegeven (in elke volgorde die we hebben geconfigureerd met de Category Shortcode Generator), maar niet in categorieën.

Ja, dat klinkt in sommige gevallen interessant. Hoe dan ook, dat hebben we in onze planningslijst genoteerd.