1. tobstar
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Vrijdag 04 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Sta toe dat gebruikers bestanden uploaden naar hun eigen categorie-frontend voor de klantportaalpagina in plaats van een shortcode-upload voor elke gebruiker te maken.
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Sta toe dat gebruikers bestanden uploaden naar hun eigen categorie-frontend voor de klantportaalpagina in plaats van een shortcode-upload voor elke gebruiker te maken.

Deze functie zou in sommige gevallen handig zijn. Als uw eerste verzoek zullen we dit in overweging nemen voor een komende versie.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Er is een oplossing voor dit probleem. In mijn geval heb ik een aangepast berichttype voor "Meetings" en heb ik een frontend-indieningsformulier gemaakt zodat gebruikers nieuwe meetings kunnen maken vanaf de frontend. Ik heb de CPT en het formulier gemaakt met Metbox.io. In het frontend-formulier, boven het beschrijvingsgebied, is er een knop voor WP File Download die een pop-upvenster opent. Hiermee kunnen gebruikers van de frontend een categorie maken (dan moet u de browser vernieuwen) en vervolgens bestanden uploaden naar die categorie . U hoeft niet door het dashboard te gaan. U moet er alleen voor zorgen dat uw machtigingen het maken van categorieën voor de betreffende gebruikersgroep mogelijk maken, en indien nodig "categorieën bewerken" uitschakelen, maar "eigen categorie bewerken" ingeschakeld laten.