1. techsac
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Woensdag 14 2020 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo

Ik zou graag algemene voorwaarden willen creëren voor gebruikers die alleen een bestand kunnen vinden en downloaden dat is gekoppeld aan hun ID of gebruiker, zou dat kunnen? Ik zou ook graag een knop op het dashboard van de gebruiker willen maken die, wanneer erop wordt geklikt, het bijbehorende bestand toont, de gebruikers alleen een bestand kunnen bekijken en downloaden dat is gekoppeld aan ID of gebruiker

Blijf kijken
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik zou graag algemene voorwaarden willen creëren voor gebruikers die alleen een bestand kunnen vinden en downloaden dat is gekoppeld aan hun ID of gebruiker, zou dat kunnen? Ik zou ook graag een knop op het dashboard van de gebruiker willen maken die, wanneer erop wordt geklikt, het bijbehorende bestand toont, de gebruikers alleen een bestand kunnen bekijken en downloaden dat is gekoppeld aan ID of gebruiker

U kunt toestemming instellen voor afzonderlijke gebruikers om specifieke bestanden te bekijken en te downloaden.
Op het admin-dashboard, wanneer een bestand is geselecteerd, kunt u zien wie toegang heeft tot het bestand in het rechterpaneel.

Ga naar onze documentatie voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-categories # toc-file-access-zichtbaarheid