1. buitenbeentjes
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Vrijdag 09 2020 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik zou graag de mogelijkheid willen vragen om de bestanden te kunnen openen als voorbeeld met de link in plaats van een directe download.

dwz als iemand een QR-code rechtstreeks naar een bestands-url scant, wordt deze in de browser geopend in plaats van een directe download.

Erg bedankt
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Ik zou graag de mogelijkheid willen vragen om de bestanden te kunnen openen als voorbeeld met de link in plaats van een directe download.

dwz als iemand een QR-code rechtstreeks naar een bestands-url scant, wordt deze in de browser geopend in plaats van een directe download.

In enkele gevallen zou het nuttig zijn, maar het zou onze belangrijkste functie - downloaden - onscherp kunnen maken.
Hoe dan ook, we zullen het in de komende versie overwegen.