1. samiurz
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Dinsdag 19 2017 december
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik kijk ernaar uit om een ​​contentvergrendelingsfunctie te krijgen voor WP FILE Download . Het zal ook helpen om nieuwe leads uit het downloadbare bestand te halen. Zoals de gebruiker naam en e-mailadres moet invoeren om het bestand te downloaden.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.
We werken aan "wachtwoordbeveiliging voor de bestanden en de categorieën" voorzien zijn van. Het zal in de volgende versie worden gepubliceerd.
De toekomst "voeg naam en e-mailadres in om het bestand te downloaden" we zullen dat in gedachten houden voor toekomstige release.