Maandag 13 augustus 2018
  2 Antwoorden
  4,5K bezoeken
  Inschrijven
Het zou geweldig zijn om een ​​functie te hebben om de tabelinhoud vanaf de frontend naar CSV, Excel en PDF te exporteren.
U hebt dus een vervolgkeuzelijst om exporteren als ... te selecteren en vervolgens de gegevens in het geselecteerde formaat te hebben. Ook de grafieken voor Excel en PDF. In Excel en PDF inclusief de opmaak en in CSV-formaat alleen de waarden.
Daarom verwacht ik ook dat je in de setting voor de table de optie hebt om het voor elke tafel aan / uit te zetten.

Naast het exporteren van een tabel kan het handig zijn om alle tabellen en diagrammen die in één artikel worden getoond, in één bestand te exporteren.

Zoals elke tafel op een aparte Excel-sheel of pdf-pagina. Beste wensen
meer dan een maand geleden
Hallo,

bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

We zullen dat in gedachten houden voor een toekomstige release! Proost,
meer dan een maand geleden
Ja, deze functie kan erg handig zijn!