1. swissnuclear
  2. Functie-ideeën voor Droptables
  3. Maandag 13 2018 augustus
  4.  Schrijf je in via e-mail
Het zou geweldig zijn om een ​​functie te hebben om de tabelinhoud vanaf de frontend naar CSV, Excel en PDF te exporteren. U hebt dus een vervolgkeuzelijst om exporteren als ... te selecteren en vervolgens de gegevens in het geselecteerde formaat te hebben. Ook de grafieken voor Excel en PDF.
In Excel en PDF inclusief de opmaak en in CSV-formaat alleen de waarden.
Daarom verwacht ik ook dat je in de setting voor de tafel de mogelijkheid hebt om het voor elke tafel in / uit te schakelen.

Naast het exporteren van een tabel kan het handig zijn om alle tabellen en grafieken die op één artikel worden getoond, in één bestand te kunnen exporteren. Zoals elke tafel op een aparte Excel-pagina of pdf-pagina.