1. freddydw
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. Zaterdag 14 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Je kunt de dropfiles voor gebruikers dropfiles verschillende fichiers à la disposition de nos membre gebruiken. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers directement à partir du site. Cela est-il mogelijk?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Je kunt de dropfiles voor gebruikers dropfiles verschillende fichiers à la disposition de nos membre gebruiken. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers directement à partir du site. Cela est-il mogelijk?

Ja, we gebruiken de viewer voor Google Documenten voor bestandsvoorbeelden. Bekijk onze demo:
https://www.joomunited.com/joomla-demo/ dropfiles / default-theme-demo # 91-root-categorie

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!

1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles