1. Kolibrix
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. Donderdag 16 2017 november
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik ben erg tevreden over de dropfiles component. Het werkt redelijk goed en het ziet er geweldig uit.

Het enige wat ik mis zijn de juiste toegangsrechten voor de bestandsbeheerder. Ik ben een Joomla site aan het ontwikkelen voor een team van artsen die bestanden delen via het platform. Ze moeten bestanden uploaden, verwijderen, verplaatsen en downloaden. De enige manier om dit te doen is via "Bestandsbeheer". Maar hier kan ik geen instellingen maken voor gebruikersgroepen om alleen toegang te krijgen tot specifieke mappen.
Ik weet dat ik toegangsrechten kan instellen voor de downloadsectie, maar in "Bestandsbeheer" zijn deze instellingen niet van toepassing.

Mijn suggestie voor de volgende versie:
Maak de juiste toegangsrechten. Het zou je component echt veel verbeteren. Nu kan het worden gebruikt als downloadgebied voor gasten, maar niet als een platform voor het delen van bestanden. Met toegangsrechten ook voor beheerders is het mogelijk om dropfiles in veel applicaties te gebruiken.

Heel erg bedankt en een fijne dag verder.

Vriendelijke groeten,
Dominik
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier. We houden dat in gedachten voor een toekomstige release!

Proost,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. # 1
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoe worden verzoeken als deze behandeld? Kan ik aannemen dat dit probleem in de nabije toekomst wordt verholpen? Het hangt sterk af van mijn project en wat mij betreft, dit zou ook veel andere toepassingen kunnen helpen.

Bedankt voor je antwoord.

Vriendelijke groeten,
Dominik
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles