1. vtom007
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. Vrijdag 14 2020 februari
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo
Habe Dropfiles im Einsatz und bin grundsätzlich zufrieden.
Lediglich die Farben würde ich öfters mal dem Template anpassen. Optimaal wat betreft natuurlijke prestaties wanneer de gebruiker hier verschillende Einstellungen tätigen könnte heeft.
Mit der CSS bzw. der front.scss komme ich leider nicht klar.

Vielleicht kann mir da einer helfen?

Danke
Tom
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Habe Dropfiles im Einsatz und bin grundsätzlich zufrieden.
Lediglich die Farben würde ich öfters mal dem Template anpassen. Optimaal wat betreft natuurlijke prestaties wanneer de gebruiker hier verschillende Einstellungen tätigen könnte heeft.
Mit der CSS bzw. der front.scss komme ich leider nicht klar.

Vielleicht kann mir da einer helfen?

Ja, deze functie is handig voor het aanpassen van de weergave van thema's. We zullen het overwegen voor een toekomstige versie.

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!

1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles