Zondag 17 januari 2021
  1 Antwoorden
  783 bezoeken
  Inschrijven
Hallo, we zouden het veld Bestandsextensie uitsluiten in de backend moeten hebben. We willen dat de gebruiker alle soorten extensies kan uploaden ... Het opnemen van elke extensienaam ter wereld is gewoon niet haalbaar in het veld "Bestandsextensie opnemen".
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

we zouden het veld Bestandsextensie uitsluiten in de backend moeten hebben. We willen dat de gebruiker alle soorten extensies kan uploaden ... Het opnemen van elke extensienaam ter wereld is gewoon niet haalbaar in het veld "Bestandsextensie opnemen".

Dit zou nuttig zijn, maar in zo specifieke gevallen. Momenteel kunt u alle extensietypen ter wereld toevoegen, met uitzondering van enkele.
Ik denk dat je het een keer kunt doen met een paar klikken. Hoe dan ook, dat merkten we in ons plangebied.