Zondag 08 november 2020
  8 Antwoorden
  1,3K bezoeken
Hallo,

ik heb een vraag over gebruikersrechten op Dropfiles.

Registreer Een aangemaakte aangemaakte map/categorie en geef gebruiker b toegang.
Registreer A aangemaakte aangemaakte map/categorie en geef gebruiker c toegang.
Registreer een aangemaakte aangemaakte map/categorie en geef gebruiker d toegang
. lees, bewerk, verwijder en creëer zijn enige eigen map/categorie die registreert. Een share met hem en andere documenten en mappen zijn voor hem verborgen omdat andere gebruikers niet met hem delen. Het is dezelfde gebruiker c en gebruiker d ook.

kan alleen lezen/bewerken wie de gebruiker met hen deelt. dank u
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb een vraag over gebruikersrechten op Dropfiles.

Registreer Een aangemaakte aangemaakte map/categorie en geef gebruiker b toegang.
Registreer A aangemaakte aangemaakte map/categorie en geef gebruiker c toegang.
Registreer een aangemaakte aangemaakte map/categorie en geef gebruiker d toegang
. lees, bewerk, verwijder en creëer zijn enige eigen map/categorie die een deel met hem registreert en andere documenten en mappen zijn voor hem verborgen omdat andere gebruikers niets met hem delen. Het is dezelfde gebruiker c en gebruiker d ook. kan alleen lezen/bewerken wie de gebruiker met hen deelt.

In jouw geval zou gebruiker b, c, d de eigenaar van zijn categorie moeten zijn. Vervolgens kan de gebruiker zijn categorie alleen bewerken volgens de configuratie.
U kunt hier terecht voor meer details.

https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-manage-personal-user-file-repository

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
S
1 jaar geleden
Hoe kan Register A lezen, bewerken, maken en bewerken op gebruiker B, C en D. Wanneer register A inlogt, worden die bestanden verborgen voor Register A, ook al stellen gebruiker B, C en D het toegangsbestand in met gebruiker A.

Als we inschakelen Bewerken (Toestemming), alle bestanden worden getoond van alle gebruikers, zodat alle gebruikers iemands bestanden kunnen zien (het is wat ik niet wil).

enige functie?

dank
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Hoe kan Register A lezen, bewerken, maken en bewerken op gebruiker B, C en D. Wanneer register A inlogt, worden die bestanden verborgen voor Register A, ook al stellen gebruiker B, C en D het toegangsbestand in met gebruiker A.

Als we inschakelen Bewerken (Toestemming), alle bestanden worden getoond van alle gebruikers, zodat alle gebruikers iemands bestanden kunnen zien (het is wat ik niet wil).

enige functie?

Ja, als de parameter Bewerken is toegestaan ​​op het tabblad Machtigingen, kunnen gebruikers alle categorieën bewerken.

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
S
1 jaar geleden
Als ik dropfiles koop, kun je het dan laten gebeuren of niet omdat ik deze optie leuk vind.

Of je voegt deze optie toe aan een nieuwe functie met de nieuwe versie.. Bedankt
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.

Als ik dropfiles koop, kun je dit dan laten gebeuren of niet, want ik vind deze optie leuk. Of je voegt deze optie toe aan een nieuwe functie met de nieuwe versie ..

Aangezien u de eerste persoon bent die om deze functie vraagt, moeten we ook de populariteit en technische problemen controleren.
Hoe dan ook, dat hebben we in ons plangebied opgemerkt.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
S
1 jaar geleden
Bedankt Joomunited,
je kunt er een optie van maken om uit of in te schakelen ..
doei ...
S
1 jaar geleden
Volg gewoon mijn verzoek op.
Dank je
V
1 jaar geleden
Hallo, ik heb ook meerdere gebruikers nodig (van dezelfde Joomla ACL-groep) om toegang te krijgen tot dezelfde categorie, dus waar je toestemming hebt om jezelf te bewerken (in Dropfiles-machtigingen) zou ik dat willen in plaats van dat slechts één persoon kan bewerken, delete, dat de toestemming voor de groep is.