1. johnnyboi
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. Woensdag 07 2020 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Het is momenteel niet mogelijk om alle bestanden in een subcategorie te downloaden.

Het zou goed zijn om deze functie te hebben.
Reacties (5)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Wat bedoelt u?
U kunt alle bestanden van een subcategorie downloaden wanneer u de subcategorie invoert en op de knop "alles downloaden" klikt.

Proost,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. # 1
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Tenzij ik me vergis, is het antwoord dat ik kreeg van de officiële helpdesk anders - zie afbeelding;
Bijlagen (1)
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. # 2
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ja, ik begrijp het, het antwoord is correct, maar dit is iets anders dat u wilt bereiken.

U kunt alle bestanden downloaden van een subcategorie, zoals bijgevoegd, zie hier op de demo: https://www.joomunited.com/ joomla -demo / dropfiles / default-theme-demo # 92-klik-hier-subcategorie
Maar als de categorie leeg is, wordt de knop "alles downloaden" niet weergegeven.

Proost,
Bijlagen (1)
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. # 3
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik ben in de war omdat ik een subcategorie heb, deze is niet leeg, en ik zie geen knop 'Alles downloaden'. Daarom heb ik een kaartje geopend. Elke opheldering wordt op prijs gesteld.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. # 4
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo johnnyboi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik ben in de war omdat ik een subcategorie heb, deze is niet leeg, en ik zie geen knop 'Alles downloaden'. Daarom heb ik een kaartje geopend. Elke opheldering wordt op prijs gesteld.

In uw geval is de bovenliggende categorie leeg en is er dus geen knop 'Alles downloaden' in uw subcategorieën.
We lossen het voor je op in de ticketondersteuning.

1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles