1. Kolivierp
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. Vrijdag 09 2018 februari
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,

Ik heb een set documenten die alleen geregistreerde gebruikers van de site moeten kunnen raadplegen of downloaden. Maar ik zou graag zien dat de lijst van deze documenten voor iedereen zichtbaar is (GASTEN), om hen aan te moedigen zich te registreren.

Ik zou graag de viewer (lightbox) willen gebruiken, maar helaas, als ik het gebruik, sta ik GASTEN toe om de documenten weer te geven en hebben ze vervolgens toegang tot de viewer (ik wil niet dat ze de documenten raadplegen), of Ik weiger de documenten aan GASTEN te tonen en dan zien ze de documentenlijst niet meer ...

Mijn idee zou de mogelijkheid zijn, voor niet-geregistreerde gebruikers (GASTEN), om de titel van elk document te koppelen aan de inlogpagina (of een andere speciale pagina).
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Er zijn wijzigingen aangebracht in / plug-ins / dropfiles thema's / standaard / tpl.php regel 62 tot 68; lijn 195 tot 204

en / componenten / com_ dropfiles /views/frontsearch/tmpl/default_results.php regel 46 tot 58

Heel erg bedankt JU-Support !!

Dus nu, wanneer GASTEN op de titellink van een document klikken, worden ze omgeleid naar de inlogpagina, terwijl geregistreerde gebruikers de link gebruiken om het document te downloaden.

Dit zou een leuke functie zijn om toe te voegen aan Dropfiles toekomstige updates.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles
  3. # 1
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier. We houden dat in gedachten voor een toekomstige release!

1. meer dan een maand geleden
  2. Geef ideeën voor Dropfiles