Dinsdag 05 januari 2021
  2 Antwoorden
  772 bezoeken
  Inschrijven
Hallo team,

Wanneer we een bestand doorzoeken via een zoekmachine, en wanneer we op de bestandsnaam klikken, hebben we niet de mogelijkheid om te zien waar het bestand is opgeslagen (de bestandsmap van de ouder).

Omdat de mappenboom verborgen is.
Zou geweldig en nuttig kunnen zijn om de bovenliggende map van het bestand te zien.

Zie bijgevoegd document.

Bedankt

L
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Wanneer we een bestand doorzoeken via een zoekmachine, dan hebben we, wanneer we op de bestandsnaam klikken, niet de mogelijkheid om te zien waar het bestand is opgeslagen (de bovenliggende bestandsmap).

Omdat de mappenboom verborgen is.
Zou geweldig en nuttig kunnen zijn om de bovenliggende map van het bestand te zien.

Deze functie zou handig zijn om door de bestandslocatie te navigeren. We zullen het in de toekomstige versie overwegen!

Proost,
T
1 jaar geleden
aangezien je deze informatie al in de SQL-database hebt, denk ik dat het heel gemakkelijk zou kunnen zijn om het;)
heel eenvoudig weer te geven door gewoon een veld toe te voegen aan bestandsdetails, het pad van de bovenliggende map + naam weer te geven en dat is alles.