1. drimway
  2. Functie-ideeën voor WP Media Folder
  3. Woensdag 09 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, enkele suggesties:

1) Bestanden verplaatsen door middel van slepen en neerzetten in lijstweergave (niet rasterweergave)

2 ) In de lijstweergave zouden er knoppen moeten zijn (in het bovenste gedeelte, bijvoorbeeld waar de filters zijn) die de functies van de rechtermuisknop bedekken die in de rasterweergave verschijnen.

3 ) De knoppen "vervangen" en "dupliceren" verschijnen alleen als ik de rasterweergave instel en op de miniatuur klik, maar niet in de lijstweergave.

Bedankt!
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

1) Bestanden verplaatsen door middel van slepen en neerzetten in lijstweergave (niet rasterweergave)

2 ) In de lijstweergave zouden er knoppen moeten zijn (in het bovenste gedeelte, bijvoorbeeld waar de filters zijn) die de functies van de rechtermuisknop bedekken die in de rasterweergave verschijnen.

3 ) De knoppen "vervangen" en "dupliceren" verschijnen alleen als ik de rasterweergave instel en op de miniatuur klik, maar niet in de lijstweergave.

Ja, deze functies zijn momenteel niet mogelijk in de lijstweergave. Hoe dan ook, die hebben we genoteerd in ons plangebied.