1. pdusp
  2. Functie-ideeën voor WP Media Folder
  3. Dinsdag 05 2020 mei
  4.  Schrijf je in via e-mail
Maak kleine improvisatiemappen.
Voor kleine afbeeldingen in de schuifregelaar moet ik geen bijschrift en bestandsnaam weergeven.
Het neemt te veel ruimte in voor mobiel en wanneer de gebruiker op de tekstschuif klikt, werkt het niet.
Dank u
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Voor kleine afbeeldingen in de schuifregelaar moet ik geen bijschrift en bestandsnaam weergeven.
Het neemt te veel ruimte in voor mobiel en wanneer de gebruiker op de tekstschuif klikt, werkt het niet.

Ja, deze optie moet in de toekomstige versie worden toegevoegd. Dat hebben we opgemerkt in onze planningslijst.