1. hoeslo
  2. Functie-ideeën voor WP Media Folder
  3. Woensdag 11 2019 december
  4.  Schrijf je in via e-mail
Beste JoomUnited Team,

momenteel gebruik ik uw plug-in " WP Media Folder s".

Als ik momenteel mijn mediagalerij open, toont uw plug-in alle afbeeldingen die aanwezig zijn op de server (alle bijgesneden en de originelen).

Is er een functie die ik kan gebruiken om alleen de originele bestanden weer te geven in plaats van alle bijgesneden bestanden of moet ik uw filterinstellingen op de algemene instellingenpagina van uw plug-in gebruiken?

Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groeten
Christopher
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

momenteel gebruik ik uw plug-in " WP Media Folder s".

Als ik momenteel mijn mediagalerij open, toont uw plug-in alle afbeeldingen die aanwezig zijn op de server (alle bijgesneden en de originelen).

Is er een functie die ik kan gebruiken om alleen de originele bestanden weer te geven in plaats van alle bijgesneden bestanden of moet ik uw filterinstellingen op de algemene instellingenpagina van uw plug-in gebruiken?

Normaal gesproken toont het slechts één afbeeldingsgrootte in de mediabibliotheek met onze WP Media Folder (geen mappen) plug-in.
Ik weet niet zeker hoe je bestanden hebt geüpload naar of geïmporteerd naar Media. Stuur ons een ticketondersteuning.
Onze ontwikkelaar zal dat controleren.

Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Bedankt voor je antwoord, dat zal ik doen.

Bedankt! : D