Dinsdag 23 juli 2019
  2 Antwoorden
  2,9K bezoeken
  Inschrijven
Je hebt een functie genaamd import from server, en dat is geweldig.

Maar ik wil alleen een specifiek bestandstype importeren.

Zoals .pdf. Het punt is dat als ik die functie in die map uitvoer, ik miniaturen krijg en allerlei soorten bestanden die ik niet wil laten zien.

Een droom senario over deze functie zou zijn:

1) Ik kan een specifiek bestandstype selecteren
2) Niet importeren als het al bestaat
3) Selecteer een map waar het bestand zichtbaar zal zijn. (Het oorspronkelijke pad blijft hetzelfde.)
K
meer dan een maand geleden
En nog iets.

U moet resmuch.it api istead van ImageRecycle toevoegen, aangezien het een gratis api voor beeldconversie biedt.
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.
1) Ik kan een specifiek bestandstype selecteren

Dit is nog niet geïmplementeerd. Het heet "Importer filter" -functie die we in versie 5.0 willen uitbrengen.
2) Importeer niet als het al bestaat

Het is momenteel al opgenomen in onze plug-in.
3) Selecteer een map waarin het bestand zichtbaar zal zijn. (Het oorspronkelijke pad blijft hetzelfde.)

Om dit op dit moment te verhelpen, moet u eerst uw mappen importeren en ze vervolgens naar uw doelmap verplaatsen.
Hoe dan ook, we hebben dat opgemerkt voor een toekomstige versie.
Je moet resmush.it api istead van ImageRecycle toevoegen omdat het een gratis beeldconversie api biedt.

We zullen deze plug-in bekijken. Alles heeft naar mijn mening echter zijn waarde.