speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>data-wpmf_pdf_embed-attribuut verwijderd bij het opslaan van berichten
  1. wpfanatic
  2. Functie-ideeën voor WP Media Folder
  3. Vrijdag 15 2019 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo ontwikkelaars van WP Media Folder ,
Ik hou van de plug-in esp. om de bestanden op orde te houden.
Hoe dan ook, ik kwam de laatste tijd een kleine bug tegen met betrekking tot de PDF-embed-functie:
Bij het opslaan van een PDF-link, terwijl het insluiten geactiveerd, verwijdert wordpress de data-wpmf_pdf_embed-Attribute, het uitschakelen van de embed-functie.
Dit gebeurt voor elke gebruiker die berichten kan bewerken, maar dat is het wel niet Superadmin op Multisite, of met andere woorden die unfiltered_html niet kan opslaan (denk ik).
In ieder geval is alles in orde, wanneer de mogelijkheid "unfiltered_html" is toegevoegd.
Ik vond een oplossing door het gestripte attribuut door filter "wp_insert_post_data" te (her) injecteren in (opgeslagen) inhoud, die men niet mag verwachten van WP-Beginners.
Daarnaast is er nog een fout in de PDF-embed-functie:
Bij het invoegen van een PDF als embed in pure text-edior, wordt ook de hele DOM-boom van het helper-DOMDocument-object (class-pdf-embed.php) ingevoegd, waardoor de code in de war raakt.
Ik heb het opgeschoond met hard-coding (preg_replace ()).
Misschien kan er op deze punten enige verbetering worden aangebracht?
Bedankt voor je antwoord.