1. [email protected]
  2. Functie-ideeën voor WP Media Folder
  3. Dinsdag 28 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,

we hebben een abonnement op de WP MEDIA FOLDER plug-in, maar we kunnen deze automatisch bijwerken en we doen het in plaats daarvan via FTP. Ik zag geen enkel veld voor activering van de licentiesleutel in ons wp-plugin-dashboard.
Dit is de melding wanneer ik de plug-in probeer bij te werken via wp admin:
"Uw abonnement is verouderd, verleng uw abonnement om toegang te krijgen tot de updates.https://www.joomunited.com/"

Is het mogelijk om ervoor te zorgen dat we de wp media folder bijwerken via wp admin?

Vriendelijke groeten,
Milenko
Referenties
  1. https://hannaservice.eu/
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

De sleutel die aan de website is gekoppeld, kan een andere zijn dan die in uw account.
Koppel uw Joomunited-account los in WP Admin -> Instellingen -> Algemeen -> Klik op de knop aan het einde van de pagina "Ontkoppel mijn Joomunited-account"
Klik vervolgens nogmaals op deze knop om je account opnieuw te verbinden.

Aangezien dit forum een vraag is over de voorverkoop, kunt u ons hier een ticket sturen als het nog steeds niet werkt https://www.joomunited.com/support/ticket-support.
Ons ondersteuningsteam zal je helpen het uit te zoeken.

Vriendelijke groeten.

Damien