Vrijdag 8 januari 2021
  1 Antwoorden
  844 bezoeken
  Inschrijven
Hallo daar,

is er een manier of oplossing om de resultaten van een locatiezoekopdracht voor de frontend-gebruiker te exporteren of af te drukken? We bieden My Maps Location aan gebruikers op onze website om hen de bedrijven in hun regio te laten zien waar ze kunnen solliciteren en we willen het voor de gebruiker gemakkelijker maken om deze af te handelen door hem de mogelijkheid te geven om de lijst met de locaties die overeenkwamen met zijn zoekopdracht.

Ik vermoed dat een dergelijke functie niet al is geïmplementeerd, maar is het in dat geval mogelijk om bijvoorbeeld de ID's van de gevonden locaties te extraheren?

In dat geval zou ik misschien zelf een script kunnen bouwen om de locaties in een apart venster te laten weergeven en afdrukken. Bij voorbaat dank en groeten
Marc
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

is er een manier of oplossing om de resultaten van een locatiezoekopdracht voor de frontend-gebruiker te exporteren of af te drukken? We bieden My Maps Location aan gebruikers op onze website om hen de bedrijven in hun regio te laten zien waar ze kunnen solliciteren en we willen het voor de gebruiker gemakkelijker maken om deze af te handelen door hem de mogelijkheid te geven om de lijst met de locaties die overeenkwamen met zijn zoekopdracht.

Ik vermoed dat een dergelijke functie niet al is geïmplementeerd, maar is het in dat geval mogelijk om bijvoorbeeld de ID's van de gevonden locaties te extraheren? In dat geval zou ik misschien zelf een script kunnen bouwen om de locaties in een apart venster te laten weergeven en afdrukken.

Deze functie is momenteel niet mogelijk. We zullen dat in gedachten houden voor een toekomstige release!
Geef ons echter een kaartje (menu Ondersteuning> Ondersteuningsticket).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal kijken hoe hij u in dit geval kan helpen.