1. ChrisP99
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. Woensdag 4 september 2019
  4. Abonneer je via e-mail
Hallo,

Ik vraag me af of het mogelijk is om een ​​map toe te wijzen aan een specifieke gebruiker.
Zodat mijn klanten inhoud kunnen downloaden die zich in hun eigen map bevindt.

Op deze manier kan ik alle bestanden eenvoudiger beheren in plaats van ze in 1 map te hebben en ze per gebruiker toe te wijzen.
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over deze extensie.

Ik vraag me af of het mogelijk is om een ​​map toe te wijzen aan een specifieke gebruiker.
Zodat mijn klanten inhoud kunnen downloaden die zich in hun eigen map bevindt.

Op deze manier kan ik alle bestanden eenvoudiger beheren in plaats van ze in 1 map te hebben en ze per gebruiker toe te wijzen.

Ja, u kunt de zichtbaarheid op categorie voor één gebruiker instellen in onze plug-in.

Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

Hoop dat het helpt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. # 1
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Bedankt, mijn baas heeft de plug-in net gekocht en we vragen ons af of we nieuwe mappen standaard op privé kunnen hebben?
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. # 2
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met mij opneemt voor meer informatie.

vragen we ons af of we nieuwe mappen standaard op privé kunnen zetten?

Ja, u kunt dit doen door filter op categorie toe te voegen. Stuur ons een ticket (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar helpt u daarbij.

Hartelijk bedankt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  • Pagina:

Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit bericht.
Wees een van de eersten die op dit bericht reageren!