1. roos
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. Woensdag 4 september 2019
  4. Abonneer je via e-mail
Kunnen gebruiken een index van de mappenstructuur en bestanden zien (en downloaden)?
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over deze extensie.

Kunnen gebruiken een index van de mappenstructuur en bestanden zien (en downloaden)?

Gebruikers kunnen uw mappenstructuur zien als u de zichtbaarheid van al uw mappen openbaar maakt.
Het is momenteel niet mogelijk om de structuur in onze plug-in te downloaden.

Hoop dat het helpt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. # 1
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Kunnen we hebben dat de root-map een gebruikersnaam en wachtwoord vereist en alle submappen zichtbaar zijn wanneer u bent ingelogd in de root-map (hoogste niveau)?

Is er ook een voorbeeldinstallatie waar ik de klant / klantgerichte zijinterface kan zien?
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. # 2
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met mij opneemt voor meer informatie.

Kunnen we hebben dat de root-map een gebruikersnaam en wachtwoord vereist en alle submappen zichtbaar zijn wanneer u bent ingelogd in de root-map (hoogste niveau)?

Je zou kunnen zeggen dat de pagina inclusief mappen en bestanden leeg is voor publiek. Een gebruiker kan de hoofdmap en de bijbehorende submap zien nadat hij is ingelogd.
U moet indien nodig een aanmeldformulier op de pagina aanpassen.

is er een voorbeeldinstallatie waar ik de klant / klantgerichte zijinterface kan zien?

Het spijt me dat we geen proefversie of beperkte versie hebben omdat onze plug-in open source is.

U kunt onze demo bekijken: https://www.joomunited.com/wordpress-demo/wp-file-download/

Hoop dat het helpt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  • Pagina:

Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit bericht.
Wees een van de eersten die op dit bericht reageren!