1. nixpix
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. Dinsdag 17 september 2019
  4. Abonneer je via e-mail
In uw lijst met functies vermeldt u:

Formulier voor het uploaden van bestanden
Genereer een aangepast formulier voor het uploaden van bestanden en plaats het overal op uw website. Uw gebruikers kunnen bestanden indienen en u kunt de bestemming van de bestanden selecteren om een ​​beoordeling te maken vóór publicatie

Hoe werkt dit?

Idealiter is het proces dat we zoeken als volgt:

1. Geregistreerde gebruiker uploadt een document op de frontend. Het document is niet gepubliceerd.
2. Er wordt een melding verzonden naar de beheerder dat een bestand is geüpload.
3. Beheerder keurt het document goed en publiceert het.
4. Het document verschijnt op de voorkant.

Is dit mogelijk met de plug-in?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over deze extensie.

Formulier voor het uploaden van bestanden
Genereer een aangepast formulier voor het uploaden van bestanden en plaats het overal op uw website. Uw gebruikers kunnen bestanden indienen en u kunt de bestemming van de bestanden selecteren om een ​​beoordeling te maken vóór publicatie

Hoe werkt dit?

U kunt een shortcode maken voor het uploadformulier bij instellingen en deze vervolgens in uw bericht / pagina invoegen.
U moet dus de categorie selecteren waar gebruikers hun bestanden zullen uploaden.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Idealiter is het proces dat we zoeken als volgt:

1. Geregistreerde gebruiker uploadt een document op de frontend. Het document is niet gepubliceerd.
2. Er wordt een melding verzonden naar de beheerder dat een bestand is geüpload.
3. Beheerder keurt het document goed en publiceert het.
4. Het document verschijnt op de voorkant.

Is dit mogelijk met de plug-in?

Om veiligheidsredenen en om spam te voorkomen, moeten gebruikers inloggen om bestanden in onze plug-in te uploaden.
Na het uploaden van bestanden naar die categorie, worden bestanden gepubliceerd en een melding verzonden als u inschakelt.
De goedkeuringsfunctie is nog niet geïmplementeerd, dus u moet dit momenteel handmatig doen.

Hier is mijn suggestie: ten eerste kunt u de zichtbaarheid van instellen categorie A voor de groep "Editor".
Zodat gebruikers in de Editor-groep de kunnen zien Upload formulier en upload bestanden naar categorie A op frontend.
Na het controleren van die bestanden in backend, kunt u ze verplaatsen naar categorie B.
Of u kunt instellen Multi categorie voor een bestand voor het geval u slechts enkele bestanden heeft.
Ten slotte kunt u categorie B delen met openbare of specifieke groepen.

Voor de zichtbaarheid: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

PS: ik heb dit ticket naar de juiste categorie verplaatst - WP File download.

Hoop dat het helpt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  • Pagina:

Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit bericht.
Wees een van de eersten die op dit bericht reageren!