1. abombelli
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. Dinsdag 27 augustus 2019
  4. Abonneer je via e-mail
Hallo

We hebben een site met het inloggedeelte.
Leden met verschillende rollen hebben toegang tot verschillende pagina's in dit ledengebied.

Nu willen we vier verschillende bestandsbeheergebieden aanbieden, waar gebruikers bestanden kunnen uploaden en beheren in mappen (categorieën).
Deze gebieden en ook toegang tot bestanden zouden alleen mogelijk moeten zijn als de gebruiker de overeenkomstige rol heeft

Voorbeeld:
We hebben vier teams, voor elk hebben we een pagina gemaakt waar de gebruiker lid van moet zijn (met de rol) van dit team om toegang te krijgen tot die pagina.
Op deze pagina willen we een bestandsbeheerder plaatsen, inclusief de uploadfunctie.

Kan dit worden bereikt met uw plug-in?

Bedankt
Aldo
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over deze extensie.
We hebben een site met het inloggedeelte.
Leden met verschillende rollen hebben toegang tot verschillende pagina's in dit ledengebied.

Nu willen we vier verschillende bestandsbeheergebieden aanbieden, waar gebruikers bestanden kunnen uploaden en beheren in mappen (categorieën).
Deze gebieden en ook toegang tot bestanden zouden alleen mogelijk moeten zijn als de gebruiker de overeenkomstige rol heeft

Voorbeeld:
We hebben vier teams, voor elk hebben we een pagina gemaakt waar de gebruiker lid van moet zijn (met de rol) van dit team om toegang te krijgen tot die pagina.
Op deze pagina willen we een bestandsbeheerder plaatsen, inclusief de uploadfunctie.

Kan dit worden bereikt met uw plug-in?

Dat is mogelijk voor uw team om bestanden te uploaden naar specifieke mappen in onze plug-in. Gebruikers moeten echter naar backend gaan om hun bestanden te beheren.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Hoop dat het helpt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  • Pagina:

Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit bericht.
Wees een van de eersten die op dit bericht reageren!