1. Quetzal
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. Woensdag 07 augustus 2019
  4. Abonneer je via e-mail
Bedankt voor de geweldige plug-in.

Ik zou een functie willen voorstellen, die echt nuttig en tijdbesparend zou zijn. Ik zou echt willen dat je gebruikers de mogelijkheid biedt om extra categorieën voor meerdere bestanden tegelijk toe te voegen, waar dit momenteel alleen is toegestaan ​​voor een enkel bestand, wat uitputtend en vervelend zou zijn als je een groot aantal bestanden hebt.

Een dergelijke functie zou zeer nuttig zijn voor tweetalige / meertalige websites, waar dezelfde bestanden kunnen worden weergegeven onder categorieën die in verschillende talen zijn vertaald.

Bij voorbaat dank,

* Kanttekening: Sta de knop (Stel uw vraag?) Niet toe om het formulier opnieuw in te stellen zonder waarschuwingen / waarschuwing! Ik verloor alles wat ik hier de eerste keer schreef, omdat ik ten onrechte op die knop klikte in plaats van Verzenden. ;)
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over deze extensie.
Ik zou een functie willen voorstellen, die echt nuttig en tijdbesparend zou zijn. Ik zou echt willen dat je gebruikers de mogelijkheid biedt om extra categorieën voor meerdere bestanden tegelijk toe te voegen, waar dit momenteel alleen is toegestaan ​​voor een enkel bestand, wat uitputtend en vervelend zou zijn als je een groot aantal bestanden hebt.

U kunt dit doen door eerst op de knop Bulk selecteren te klikken. En doe dan de rest zoals gewoonlijk.
Controleer de onderstaande afbeelding.

Hoop dat het helpt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. # 1
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Dank je.
Mijn suggestie had echter betrekking op de WP File Download-plug-in, niet op de media-plug-in.
Waar Als ik meer dan één bestand zou selecteren, zou ik hun waarde "Extra categorieën" niet in één keer kunnen wijzigen.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  3. # 2
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met mij opneemt voor meer informatie.
Mijn suggestie had echter betrekking op de WP File Download-plug-in, niet op de media-plug-in.

Oké, ik ben naar de juiste categorie gegaan.

Waar Als ik meer dan één bestand zou selecteren, zou ik hun waarde "Extra categorieën" niet in één keer kunnen wijzigen.

Oh, deze functie is momenteel niet mogelijk in onze WP File download.
Hoe dan ook, we hebben dit opgemerkt in onze planningslijst voor een komende versie.

Hartelijk bedankt!
cheers,
  1. meer dan een maand geleden
  2. Presale vragen over WP File Download
  • Pagina:

Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit bericht.
Wees een van de eersten die op dit bericht reageren!