speedcache /cache/css/sc_2a105f27223f73bd75a38bbd9d6add11.css "rel =" stylesheet "/>Documentatie voor Joomla extensies

Veelgestelde vragen over de Joomla extensie

• Ja, maar u moet de configureren plugin: Kunena-inhoud om SEO Glossary in de inhoud te noemen, zoals hieronder.

Kunena Forum

• Voor het activeren van SEO Glossary definities in SEO Glossary moet je de inhoud plugin in content type activeren:
    Componenten -> Zoo -> tabblad Instellingen -> Bijvoorbeeld Cookbook -> Beweeg naar recept en klik op "Elementen bewerken" -> Kies "Plug-ins laden".

• De alfabetletters of -tekens zijn volledig aanpasbaar in elke woordenlijst. Je kunt dus personages beheren en specifieke woordenlijsten maken.

Voorbeeld: maak een woordenlijst met alleen cijfers.

• Ja, u kunt CSS toepassen op de woordenlijstterm in het artikel en ook op de componentweergave.
    Maar in de meeste gevallen heb je het niet nodig omdat je een aantal visuele kiezers hebt voor kleuren, randradius, schaduw, knopinfo-stijlen ... in componentparameters.

• Ja, u kunt zoveel definities toevoegen en ook zoveel woordenlijsten maken als u wilt.
    Gebruik vervolgens een menu-item of een algemene parameter om uw woordenlijsten weer te geven.

• Ja, u kunt tooltips uitschakelen met behulp van de parameter: "Bel content-plug-ins voor definities".
    Het is ook mogelijk om tooltips voor specifieke inhoud uit te schakelen met de tag {seog: disable}

Met een algemene parmater kunt u er ook voor kiezen om alleen de tooltips te tonen.

• Niet automatisch, maar er is een tutorial gemaakt door een klant op ons forum (dankzij corpus).

Gebruik deze zorgvuldig en bewaar altijd back-ups

1. Open phpmyadmin
    2 . ga naar de tabel jos_glossary en klik op het tabblad SQL
    3 . plak dit in de sql-query

SELECT `id`,` gepubliceerd`, `gecontroleerd_out`,` tdate`, `tterm`,` tfirst`,
    `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`, `tedit`,` catid` VAN `jos_glossary` WAAR 1

4 . druk de  Gaan knop, kunt u nu de resultaten zien.
    5 . scrol omlaag naar de  Query resultaten operaties en klik in de Exporteren koppeling
    6 . in het nieuwe venster in de  Exporttype Kiezen INSERT en schakel het selectievakje uit Structuur keuze. druk de  Gaan knop en download het sql-bestand
    7 . Open het gedownloade sql-bestand met een goede teksteditor (Notepad ++, gedit, komodo)
    vind de lijnen

INVOEGEN IN `jos_glossary` (` id`, `gepubliceerd`,` gecontroleerd_out`, `tdate`,
     `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
    `tedit`,` catid`) WAARDEN

MOGELIJK IS HET MEER DAN 1 KEER IN het sql-bestand
    en maak ze zo

INVOEGEN IN `j25_seoglossary` (` id`, `state`,` gecontroleerd_out`, `gecontroleerd_out_tijd`,
    `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
    `tedit`,` catid`) WAARDEN

8 . Sla het sql-bestand op en ga terug naar phpmyadmin en importeer het

Maak eerst een back-up. Ten tweede let op in het voorvoegsel (de mijne was jos_ en j25_)