Veelgestelde vragen over de Joomla-extensie

• Je kunt een thema aanpassen en toevoegen aan Droppics, maar we gebruiken niet de standaard MVC Overrides maar het Joomla standaard plug-insysteem.

Droppics-thema's zijn in feite plug-ins en ze bevinden zich in de map / plugins / droppics

U moet één plug-in kopiëren, de naam van de plug-in wijzigen om uw nieuwe plug-in te maken (pluginname.xml en de klassenaam van de plug-in). Installeer het vervolgens via het standaard Joomla-installatieprogramma, het zou in de lijst met thema's moeten worden weergegeven. U kunt dan alle gewenste wijzigingen aanbrengen in dit thema, dit wordt niet beïnvloed door updates.

• Ja!

Droppics is gebouwd om in elk WYSIYG-editorveld te worden gebruikt, je hoeft alleen maar een content-plug-in te hebben om te worden aangeroepen.
    Meestal is het standaard geactiveerd. Het is niet het geval in de aangepaste Joomla HTML-module, u moet deze activeren.

Op het optietabblad moet u de optie Inhoud voorbereiden instellen op Ja.

• Ja, omdat Droppics een kopie van de originele afbeeldingen bewaart om miniaturen opnieuw te genereren.
    Dus wanneer u de afbeeldingsgrootte in parameters wijzigt, wordt u gevraagd om miniaturen opnieuw te genereren.

Als u geen miniatuur opnieuw genereert, wordt het oude formaat gebruikt voor galerijen die al online zijn.

• Droppics is uw afbeeldingen opgeslagen onder: / images / com_droppics / ID-of-the-gallery.
    Je hebt dus toegang tot alle afbeeldingen met een andere afbeeldingstool als je dat wilt.