Veelgestelde vragen over de Joomla extensie

• Dropfiles en GDPR

Disclaimer: Deze informatie is geen juridisch advies en is alleen voor informatieve doeleinden. Niet al onze extensies zijn op hetzelfde niveau betrokken door GDPR.

Welke gegevens worden gebruikt door onze extensie?

Dropfiles halen statistieken op over welk bestand is gedownload, maar ze zijn niet specifiek gerelateerd aan de gebruiker, het zijn alleen anonieme gegevens. De extensie maakt cookies ( 30 dagen), maar ze worden alleen gebruikt om voorkeuren van de gebruikersinterface (UX) op te slaan en de bruikbaarheid van de extensie te verbeteren.

Joomla , 3rd party en onze extensie

U moet er rekening mee houden dat als u uw websitegebruikers toestaat bestanden op frontend te uploaden, de plug-in de Joomla gebruikerssessies gebruikt. Joomla gebruikersgegevens kunnen worden beheerd, geëxporteerd en verwijderd vanaf de 3.9- versie.

In Dropfiles kunt u gebruikmaken van services van derden, bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Deze services en Joomla werken er allemaal aan om hun producten en services aan hun kant GDPR-compatibel te maken.

U kunt meer over de GDPR uit de Gegevensbeschermingspagina van de Europese Commissie

• Ik kan de bestandscategorieën niet slepen en neerzetten met een touchscreen-apparaat

Als u een touchscreen-computer op Windows heeft die Chrome gebruikt, kunt u mogelijk geen categorieën slepen en neerzetten met het touchscreen, maar kunt u categorieën alleen slepen en neerzetten met de muis. Om dit probleem op te lossen, moet u aanraakgebeurtenissen in Chrome uitschakelen.

Type chrome: // vlaggen in de Chrome-adresbalk en druk op ENTER

touch screen

bevind zich Schakel aanraakgebeurtenissen in > Wijzig de optie in Gehandicapt

• Het installatieprogramma voor componenten vertelt me ​​dat ik mijn htaccess moet bijwerken, wat moet ik doen?

Dropfiles heeft vastgesteld dat uw .htaccess niet up-to-date is. Het zou onmogelijk moeten zijn om andere bestanden dan pdf te downloaden.

Het htaccess-bestand in de nieuwste Joomla versie kan verschillen van dat van u.
    Waarom? Omdat tijdens een update het .htaccess-bestand niet altijd wordt bijgewerkt.

Wat moet ik doen?
    Je kunt een J3 downloaden. 3 nieuw installatiepakket en kopieer en plak het htaccess-bestand.
    U kunt de onderstaande regel ook verwijderen uit uw htaccess-bestand:
    RewriteCond% {REQUEST_URI} /component/|(/% ^.**|\.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]

• Is het mogelijk om het formaat van de datum voorin te wijzigen

Ja natuurlijk, dit is opgenomen in de parameters.

Het formaat dat wordt gebruikt om de datum weer te geven, is het standaard php-formaat: PHP-formaat

• Kunnen we naar bestanden zoeken?

Ja, er is een speciale plug-in om op te nemen in de Joomla zoekopdracht of u kunt onze zoek- en filterengine (menu of module) gebruiken.

• Kan ik een bestandscategorie toevoegen in een aangepaste module?

Ja!

Dropfiles is gebouwd om te worden gebruikt in elk WYSIWYG-editorveld, je hoeft alleen maar een plug-in voor inhoud te hebben om te worden gebeld. Meestal is het standaard geactiveerd.
    Dit is niet het geval in de aangepaste Joomla HTML-module, u moet deze activeren.

In de optie tab moet je de optie instellen Bereid inhoud voor op Ja.

• Kan ik een nieuw Dropfiles thema overschrijven of maken?

Je kunt het thema aanpassen en toevoegen aan Dropfiles , maar we gebruiken niet de standaard MVC Overrides maar het standaard Joomla plug- Dropfiles .

Dropfiles thema's zijn in feite plug-ins en bevinden zich in de map / plug-ins / dropfiles thema's

U moet één plug-in kopiëren, de naam van de plug-in wijzigen om uw nieuwe plug-in te maken (pluginname.xml en de klassenaam van de plug-in). Installeer het vervolgens via het standaard Joomla installatieprogramma, het zou in de lijst met thema's moeten worden weergegeven. U kunt dan alle gewenste wijzigingen aanbrengen in dit thema, dit wordt niet beïnvloed door updates.

• Kan ik meerdere categorieën bestanden toevoegen?

Ja, u kunt één categorie (zonder subcategorieën) of categorieën met subcategorieën toevoegen.
    In het tweede geval worden subcategorieën vermeld en kunt u er doorheen navigeren.

• Waar kan ik bestanden toevoegen aan mijn Joomla website?

Dropfiles kunt u één bestand of categorieën bestanden rechtstreeks in uw WYSIWYG-editor toevoegen.
    Dropfiles is compatibel met alle editors, dit betekent dat je bestanden kunt toevoegen in een artikel, een aangepaste module of in elk onderdeel dat content-plug-ins oproept.