Veelgestelde vragen over de Joomla-extensie

• Disclaimer: deze informatie is geen juridisch advies en is alleen voor informatieve doeleinden. Niet al onze extensies vallen onder de AVG op hetzelfde niveau.

Welke gegevens worden gebruikt door onze extensie?

Dropfiles halen statistieken op over welk bestand is gedownload, maar ze zijn niet specifiek gerelateerd aan de gebruiker, het zijn alleen anonieme gegevens. De extensie maakt cookies aan (30 dagen), maar deze worden alleen gebruikt om voorkeuren voor de gebruikersinterface (UX) op te slaan en de bruikbaarheid van de extensie te verbeteren.

Joomla, 3rd party en onze extensie

Als u uw websitegebruikers toestaat om bestanden op de frontend te uploaden, moet u er rekening mee houden dat de plug-in de Joomla-gebruikerssessies gebruikt. Joomla-gebruikersgegevens kunnen worden beheerd, geëxporteerd en verwijderd sinds versie 3.9.

In Dropfiles kunt u gebruik maken van services van derden, bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox, OneDrive… Deze services en Joomla werken er allemaal aan om hun producten en services GDPR-compliant te maken.

U kunt meer over de AVG raadplegen op de pagina Gegevensbescherming van de Europese Commissie

• Als u een touchscreen-computer op Windows heeft die Chrome gebruikt, kunt u mogelijk geen categorieën slepen en neerzetten met het touchscreen, maar kunt u categorieën alleen slepen en neerzetten met de muis. Om dit probleem op te lossen, moet u aanraakgebeurtenissen in Chrome uitschakelen.

Typ chrome: // flags in de adresbalk van Chrome en druk op ENTER

touch screen

Zoek Touch-gebeurtenissen inschakelen > Wijzig de optie in Uitgeschakeld

• Dropfiles heeft gedetecteerd dat uw .htaccess niet up-to-date is. Het zou moeten resulteren in een onmogelijkheid om andere bestanden dan pdf te downloaden.

Het htaccess-bestand in de laatste Joomla-versie kan verschillen van het uwe.
    Waarom? Omdat tijdens een update het .htaccess-bestand niet altijd wordt bijgewerkt.

Wat moet ik doen?
    U kunt een nieuw J3.3-installatiepakket downloaden en het htaccess-bestand kopiëren en plakken.
    U kunt ook de onderstaande regel uit uw htaccess-bestand verwijderen:
    RewriteCond% {REQUEST_URI} /component/|(/[^.//*|\.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]

• Ja natuurlijk, dit is opgenomen in de parameters.

Het formaat dat wordt gebruikt om de datum weer te geven, is het standaard php-formaat: php-formaat

• Ja, er is een speciale plug-in om op te nemen in de Joomla-zoekopdracht of u kunt onze zoek- en filterengine (menu of module) gebruiken.

• Ja!

Dropfiles is gebouwd om in elk WYSIWYG-editorveld te worden gebruikt, je hoeft alleen maar een content-plug-in te hebben om te worden aangeroepen.
    Meestal is het standaard geactiveerd. Het is niet het geval in de aangepaste Joomla HTML-module, u moet deze activeren.

Op het optietabblad moet u de optie Inhoud voorbereiden instellen op Ja.

• Je kunt een thema aanpassen en toevoegen aan Dropfiles, maar we gebruiken niet de standaard MVC Overrides maar het Joomla standaard plug-insysteem.

Dropfiles-thema's zijn in feite plug-ins en bevinden zich in de map / plugins / dropfilesthemes

U moet één plug-in kopiëren, de naam van de plug-in wijzigen om uw nieuwe plug-in te maken (pluginname.xml en de klassenaam van de plug-in). Installeer het vervolgens via het standaard Joomla-installatieprogramma, het zou in de lijst met thema's moeten worden weergegeven. U kunt dan alle gewenste wijzigingen aanbrengen in dit thema, dit wordt niet beïnvloed door updates.

• Ja, u kunt een enkele categorie (zonder subcategorieën) of categorieën met subcategorieën toevoegen.
    In het tweede geval worden subcategorieën weergegeven en kunt u er doorheen navigeren.

• Met Dropfiles kun je een enkel bestand of bestandscategorieën rechtstreeks in je WYSIWYG-editor toevoegen.
    Dropfiles is compatibel met alle editors, het betekent dat u bestanden kunt toevoegen aan een artikel, een aangepaste module of in elk onderdeel dat inhoudsplug-ins aanroept.