Veelgestelde vragen over de Joomla-extensie

• Kan ik een nieuw Droppics thema overschrijven of maken?

Je kunt het thema aanpassen en toevoegen aan Droppics , maar we gebruiken niet de standaard MVC Overrides maar het standaard Joomla-plug- Droppics .

Droppics thema's zijn in feite plug-ins en bevinden zich in de map / plug-ins / droppics

U moet één plug-in kopiëren, de naam van de plug-in wijzigen om uw nieuwe plug-in te maken (pluginname.xml en de klassenaam van de plug-in). Installeer het vervolgens via het standaard Joomla-installatieprogramma, het zou in de lijst met thema's moeten worden weergegeven. U kunt dan alle gewenste wijzigingen aanbrengen in dit thema, dit wordt niet beïnvloed door updates.

• Kan ik een galerij toevoegen in een aangepaste module?

Ja!

Droppics is gebouwd om te worden gebruikt in elk WYSIYG-editorveld, je hoeft alleen maar een plug-in voor inhoud te hebben om te worden gebeld. Meestal is het standaard geactiveerd.
    Dit is niet het geval in de aangepaste Joomla HTML-module, u moet deze activeren.

In de optie tab moet je de optie instellen Bereid inhoud voor op Ja.

• Kan ik de afbeeldingsgrootte wijzigen?

Ja, want Droppics een kopie van originele afbeeldingen om miniaturen opnieuw te genereren.
    Dus wanneer u de afbeeldingsgrootte in parameters wijzigt, wordt u gevraagd om miniaturen opnieuw te genereren.

Als u geen miniatuur opnieuw genereert, wordt het oude formaat gebruikt voor galerijen die al online zijn.

• Waar Droppics mijn afbeeldingen opslaat?

Droppics wordt uw afbeeldingen opgeslagen onder: / images / com_ droppics / ID-of-the-gallery.
    U kunt dus toegang krijgen tot alle afbeeldingen met een andere afbeeldingstool als u dat wilt.