SEO Glossary

Om SEO Glossary-definities in SEO Glossary te activeren, moet je de content-plug-in activeren in inhoudstype:
Componenten -> Zoo -> tabblad Instellingen -> Bijvoorbeeld Kookboek -> Ga naar recept en klik op "Elementen bewerken" -> Kies "Laad plug-ins".

De letters of tekens van het alfabet zijn volledig aanpasbaar in elke woordenlijst. U kunt dus tekens beheren en specifieke woordenlijsten maken.

Voorbeeld: maak een woordenlijst met alleen cijfers.

Ja, u kunt CSS toepassen op woordenlijstterm in artikel en ook op de componentweergave.
Maar in de meeste gevallen zult u het niet nodig hebben, omdat u een aantal visuele selectors hebt voor kleuren, grensradius, schaduw, tooltip-stijlen ... in componentparameters.

Ja, u kunt zoveel definities toevoegen en ook zoveel woordenlijsten maken als u wilt.
Gebruik vervolgens het menu-item of een algemene parameter om uw woordenlijsten weer te geven.

Ja, u kunt tooltips uitschakelen met de parameter: "Bel inhoud plug-ins voor definities".
Het is ook mogelijk om tooltips op specifieke inhoud uit te schakelen met behulp van de tag {seog: disable}

Met een algemeen parmater kun je er ook voor kiezen om alleen de tooltips te tonen.

SEO Glossary is gebouwd met behulp van Joomla-standaardbestanden.

Dus om de frontend-taal te vertalen, vindt u het standaardtaalbestand in:
/language/en-GB/seoglossary.ini

En om de backendtaal te vertalen, vindt u het standaardtaalbestand in:
/administrator/language/en-GB/seoglossary.ini

Niet op een automatische manier, maar er is een tutorial gemaakt door een klant op ons forum (dankzij corpus).

Gebruik deze zorgvuldig en bewaar altijd back-ups

1. Open phpmyadmin
2. Ga naar jos_green table en klik op het tabblad SQL
3. plak dit in de SQL-query

SELECT `id`,` published`, `checked_out`,` tdate`, `tterm`,` tfirst`,
`Tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`, `tedit`,` catid` VANAF `jos_glossary` WAAR 1

4. Druk op Gaan knop, kunt u nu de resultaten zien.
5. scrol omlaag naar de Bewerkingen voor queryresultaten en klik in de Exporteren link
6. in het nieuwe venster in de Type export Kiezen INSERT en haal het vinkje weg Structuur keuze. druk de Gaan knop en download het sql-bestand
7. Open het gedownloade sql-bestand met een goede teksteditor (Notepad ++, gedit, komodo)
vind de lijnen

INVOEGEN IN `jos_glossary` (` id`, `published`,` checked_out`, `tdate`,
 `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
`tedit`,` catid`) VALUES

WAARSCHIJNLIJK ZAL HET MEER DAN 1 TIJD zijn in het sql-bestand
en maak ze zo

INVOEGEN IN `j25_seoglossary` (` id`, `state`,` checked_out`, `checked_out_time`,
`tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
`tedit`,` catid`) VALUES

8. Sla het sql-bestand op en ga terug naar phpmyadmin en importeer het

Maak eerst en vooral back-ups. Tweede let op in het voorvoegsel (de mijne was jos_ en j25_)