Droppics

U kunt het thema aanpassen en toevoegen aan Droppics, maar we gebruiken niet de standaard MVC-overschrijvingen maar het standaard Joomla-plug-insysteem.

Droppics-thema's zijn in feite plug-ins en ze bevinden zich in de map / plug-ins / droppics

Je moet één plug-in kopiëren, de naam van de plug-in wijzigen om je nieuwe plug-in te maken (pluginname.xml en de klassenaam van de plug-in). Installeer het vervolgens via het standaard installatieprogramma van Joomla. Het moet in de lijst met thema's worden weergegeven. U kunt vervolgens alle gewenste wijzigingen aanbrengen in dit thema, dit wordt niet beïnvloed door updates.

Ja!

Droppics is gebouwd om te worden gebruikt in elk WYSIYG-editorveld, je hoeft alleen maar de inhoud plug-in te laten bellen. Meestal is het standaard geactiveerd.
Het is niet het geval in de Joomla HTML-aangepaste module, u moet deze activeren.

Op het tabblad met opties moet u de optie instellen Inhoud voorbereiden op Ja.

Ja, omdat Droppics een kopie van originele afbeeldingen bewaart om miniaturen opnieuw te genereren.
Dus wanneer u de afbeeldingsgrootte in parameters wijzigt, wordt u gevraagd om miniaturen opnieuw te genereren.

Als u de miniatuur niet opnieuw genereert, wordt de oude grootte gebruikt voor galerieën die al online zijn.

Droppics slaat uw afbeeldingen op onder: / images / com_droppics / ID-van-de-galerij.
Zodat je desgewenst toegang hebt tot alle afbeeldingen met andere afbeeldingstool.