Documentatie voor WordPress-plug-ins

Veelgestelde vragen over WordPress-plug-ins

• Zijn er acties die we als ontwikkelaar kunnen gebruiken?

Ja, we hebben Hooks & Filters met opmerkingen in de plug-in opgenomen en daar hebben we speciale documentatie voor.

Het helpt ervaren ontwikkelaars om elke andere service met onze plug-in aan te sluiten en u kunt ook om nieuwe vragen op onze speciaal forum.

• Kan ik fysieke mappen van mijn server synchroniseren met WP Media Folder ?

We hebben een import- en synchronisatiefunctie in de plug-in (hoofdplug-in, add-ons niet vereist) waarmee u door uw servermap kunt bladeren en alle mapstructuur en bestanden kunt importeren. U kunt ook een enkele map selecteren en een synchronisatievertraging definiëren, meer informatie hier >>

Bovendien is ook een NextGEN-galerijimporteur inbegrepen.

• GDPR en WP Media Folder

Disclaimer: Deze informatie is geen juridisch advies en is alleen voor informatieve doeleinden. Niet al onze extensies zijn op hetzelfde niveau betrokken door GDPR.

Welke gegevens worden gebruikt door onze extensie?

De extensie maakt cookies ( 30 dagen), maar ze worden alleen gebruikt om voorkeuren van de gebruikersinterface (UX) op te slaan en de bruikbaarheid van de extensie te verbeteren.

WordPress, 3rd party en onze extensie

Als u uw websitegebruikers toestaat media op frontend te uploaden, moet u er rekening mee houden dat de plug-in de WordPress-gebruikerssessies gebruikt. WordPress-gebruikersgegevens kunnen sinds de 4.9 worden beheerd, geëxporteerd en verwijderd uit de WordPress-instellingen. 7 versie. In WP Media Folder kunt u gebruikmaken van services van derden, bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Deze services en WordPress werken er allemaal aan om hun producten en services aan hun kant GDPR-compatibel te maken.

U kunt meer over de GDPR uit de Gegevensbeschermingspagina van de Europese Commissie

• Maakt de WP media folder fysieke mappen voor uw media?

WP Media folder maakt geen echte mappen / submappen, het is een aangepaste WordPress-taxonomie. EEN Plug-in van derden is ontwikkeld gebaseerd op WP Media Folder . Het behandelt het maken van fysieke mappen, maar bevat niet alle functies van onze plug-in. In feite maakt het automatisch fysieke mappen op basis van de mapstructuur van WP Media Folder .

Waarom aangepaste taxonomie gebruiken en geen fysieke mappen?

• Om uw afbeeldingslinks niet te verbreken, zoals wanneer u een mapnaam wijzigt
    • Om compatibel te zijn met alle plug-ins van derden die afbeeldingen gebruiken (zoals WooCommerce, plug-ins voor diavoorstellingen ...)
    • Om afbeeldingen in de database (zoals WP) te indexeren en er bewerkingen op toe te passen, zoals galerij beheren, formaat van afbeeldingen wijzigen ...
    • Als u de plug-in verwijdert, wordt alles weer normaal

Kan ik bestaande mappen van mijn server gebruiken en synchroniseren?

We hebben een import- en synchronisatiefunctie in de plug-in (hoofdplug-in, add-ons niet vereist). Meer informatie hier >>

• Werkt de native WordPress-zoekfunctie voor afbeeldingen met WP Media Folder ?

Ja, precies zoals gewoonlijk :) En je hebt ook een instelling om mediazoekopdrachten in alle mappen of in elke map uit te voeren.

U kunt ook alleen in de map zoeken (geen media).

• Is er een risico om inhoud te verliezen?

Nee, dit is een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van aangepaste taxonomie, uw media en media en medialinks blijven onaangetast op uw server.

Zelfs als u de plug-in verwijdert, is de mediamanager weer normaal met al uw media vermeld.

• Kan ik WP Media Folder met alle mediatypen?

Ja, de plug-in werkt precies zoals de WordPress-plug-in. Als Wordpress de media verwerkt, zal WP Media Folder dat ook doen.

We hebben ook een nieuw mediatype toegevoegd (als optie), zoals: externe video (YouTube ...), geanimeerde GIF's of media van cloudservices (Google Drive, Dropbox, OneDrive)

Documentatie voor ontwikkelaars