1. Vincent
  2. Pres-sale spørgsmål om WP Team Diplay
  3. Tirsdag den 4. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,
Er det muligt at tilføje en søgekasse på den side, hvor diagrammet vil være?
hilsen,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Er det muligt at tilføje en søgekasse på den side, hvor diagrammet vil være?

Beklager, hvilket plugin nævner du her?

Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Jeg taler om wp team display.
Hvis det ikke er muligt med dit plugin direkte, kan jeg måske tilføje en søgefelt for at søge i nogle mennesker i diagrammet?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Hvis det ikke er muligt med dit plugin direkte, kan jeg måske tilføje en søgefelt for at søge i nogle mennesker i diagrammet?

Denne funktion er ikke inkluderet i vores plugin, og jeg er ikke sikker på, at dette kunne tilpasses.

Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Er det muligt at teste dit plugin, inden du køber det?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Er det muligt at teste dit plugin, inden du køber det?

Jeg er ked af, at vi ikke har nogen prøveversion / begrænset version, da vores plugin er open source.
Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan den ansvarlige udvikler rette det for dig
eller vi kan tilbagebetale dig.