1. sock2me
  2. Pres-sale spørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 27. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Jeg ser ud til at være i stand til at gå til en side eller et indlæg, redigere det - og derefter placere min markør, hvor jeg vil have mit billede ... klik på knappen Tilføj medier - og se min billedbeholdning i en listevisning. Ved du noget, der gør dette? Tak skal du have!
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg ser ud til at være i stand til at gå til en side eller et indlæg, redigere det - og derefter placere min markør, hvor jeg vil have mit billede ... klik på knappen Tilføj medier - og se min billedbeholdning i en listevisning. Ved du noget, der gør dette?

Ja, du kan indsætte medier på frontend ved hjælp af sidebygger, f.eks .: DIVI-builder, Elementor, ...