1. cinnober
  2. Pres-sale spørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag den 6. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Er det muligt at uploade til Google drev fra Wordpress? Hvis jeg som et eksempel skulle klikke på den fremhævede billedknap og vælge at uploade en fil fra min computer til et indlæg, kan jeg oprette den til at gemme billedet på Google-drevet som appose til hosting-platformen
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Er det muligt at uploade til Google drev fra Wordpress? Hvis jeg som et eksempel skulle klikke på den fremhævede billedknap og vælge at uploade en fil fra min computer til et indlæg, kan jeg oprette den til at gemme billedet på Google-drevet som appose til hosting-platformen

Ja, det er hvad vores plugin gør. Du kan uploade filer til Google Drev gennem vores plugin.

Gå til vores sider for mere information:
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder/google-drive-integration-with-the-wordpress-media-manager
https://www.joomunited.com/documentation/wp-media-folder-cloud-addon#toc-ii-connect-google-drive