1. mark123
  2. Pres-sale spørgsmål om WP Media Folder
  3. Lørdag den 15. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,

Jeg har nogle spørgsmål før salg. Jeg har en kunde, der har et rengørings- og ejendomsvedligeholdelsesfirma. Han ønsker at opnå følgende:

1. Kun være nemt at uploade vedligeholdelsesbilleder, dokumenter og videoer gennem backend

2. Lad hver klient kun se deres mapper og filer

3. Hver klient kan have et par ansatte (dvs. en gruppe), der skulle have adgang til de samme kategorier

4. Jeg forstår endnu ikke, hvordan brugere rent faktisk "logger ind / får adgang til" deres filer på frontend - hvad enten det er gennem en adgangskode eller URL. Dette punkt er vigtigt. Hvordan får hver bruger adgang til deres filer i frontend.

5. Er det muligt at kodeordbeskytte kategorier i frontend, eller kan det samme opnås gennem et medlemskab plugin? I bekræftende fald, hvilke memebership-plugins fungerer dine med?

Tak for din hjælp.

Med venlig hilsen

Mærke
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Måske nævner du WP File download, så jeg flyttede denne billet til den rigtige kategori.
Og lad mig prøve at besvare dit spørgsmål i orden.

1. Ja, det er muligt at indstille en brugergruppe til at få adgang til backend. Gå her for flere detaljer:

https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-management

2. Ja, det er muligt for både backend og frontend.

3. Du kan bruge "Brugerroller" til dette formål. Gå til ovenstående link.

4. Når de er logget ind, kan brugerne se kategorier / filer på frontend efter deres tilladelse.
De kan ikke se filer, hvis kategorierne / filerne er indstillet som private.

5. Funktionen "adgangskodebeskyttelse" frigives på version 5.1.
Derefter kan du indstille en adgangskode til filer eller kategorier.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for dit svar. Bare et par hurtige opfølgende spørgsmål:

1. Kan vi få flere brugere tildelt hver deres kategori? F.eks. Kan ejeren af ​​bygning A kun se fotos af bygning A, og ejeren af ​​bygning B kan kun se fotos af bygning B. Kan du venligst oplyse et link til instruktører?

2. Med hensyn til loggin, hvordan logger klienter faktisk ind i filhåndteringen for at se deres filer? Kan vi for eksempel indsætte et login-link på webstedet, eller skal de logge ind via wordpress / wp-admin-login?

3. Har jeg brug for et medlemskabsplugin for at give brugerne mulighed for at logge ind på filhåndteringen via webstedet?

Tak igen for alle dine hjælper og have en dejlig dag :)

Med venlig hilsen

Mærke
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.

1. Kan vi få flere brugere tildelt hver deres kategori? F.eks. Kan ejeren af ​​bygning A kun se fotos af bygning A, og ejeren af ​​bygning B kan kun se fotos af bygning B. Kan du venligst oplyse et link til instruktører?

Det er ikke muligt at tildele flere brugere i en kategori nu, men du kan placere disse brugere i en gruppe.
Og angiv derefter synligheden af ​​en kategori for denne brugergruppe. For mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

2. Med hensyn til loggin, hvordan logger klienter faktisk ind i filhåndteringen for at se deres filer? Kan vi for eksempel indsætte et login-link på webstedet, eller skal de logge ind via wordpress / wp-admin-login?

Brugere skal først logge ind via WP-login, så kan de se filer på frontend eller få adgang til backend.

3. Har jeg brug for et medlemskabsplugin for at give brugerne mulighed for at logge ind på filhåndteringen via webstedet?

Vi er baseret på WP-brugerrolle. Det behøver kun, når du vil oprette flere roller.