1. kasio99
  2. Pres-sale spørgsmål om WP Media Folder
  3. Onsdag 26. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej Jeg flytter et websted til en klient, selvom jeg starter med en ny installation af wp og genoverfører deres mediefiler via FTP og vil gerne også opretholde deres nuværende "wp-media-mapper" -konfiguration.
Det ville tage dage at gøre dette fra bunden og håbede, at det var en måde at flytte den nuværende mediemappestruktur til det nye sted uden at skulle sortere alt fra bunden.

Kort sagt et wp-sted, der har alle de samme mediemapper, kan jeg også importere denne plugins-mappestruktur fra det gamle sted?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg flytter et websted for en klient, selvom jeg starter med en ny installation af wp og genoverfører deres mediefiler via FTP og vil gerne også opretholde deres nuværende "wp-media-mapper" -konfiguration.
Det ville tage dage at gøre dette fra bunden og håbede, at det var en måde at flytte den nuværende mediemappestruktur til det nye sted uden at skulle sortere alt fra bunden.

Kort sagt et wp-sted, der har alle de samme mediemapper, kan jeg også importere denne plugins-mappestruktur fra det gamle sted?

Ja, du kan eksportere mappestruktur til et nyt sted i vores WP Media Folder (ikke WP Media folders på wordpress.org)
Hvis du allerede har købt vores plugin, så send os en billetsupport (Menu Support> Ticket support).
Vores ansvarlige udvikler tager et kig på det.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej, jeg tror, ​​at dit websted er nede? lad mig det vide, hvornår det er tilbage igen.
Tak, James Williamson
Webdesigner / udvikler
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Efter angrebet går serverressourcerne gradvist tilbage til det normale. Efter en automatisk browserkontrol skal du være i stand til at få adgang til websitet som sædvanligt.

Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej, jeg vil kontakte dig via en anden konto, da min klient har brug for at fornye deres registrering i endnu et år. Jeg citerer denne samtale, når jeg indsender supportbilletten