1. p10m
  2. Pres-sale spørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag den 23. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,

Et medlem af mit team har for nylig købt plugin, og jeg konfigurerer det. Spørgsmål om opsætning. Vores organisation er opdelt i regioner og derefter i kapitler. Jeg vil gerne give regioneadministratorer (en brugerdefineret rolle) læse / skriveadgang til en regionmappe og dens kapitelundermapper, og kapiteladministratorer (igen, en brugerdefineret rolle) læse adgang kun til deres respektive regionmappe, men læse / skrive adgang til deres kapitelundermappe. Kan dette gøres?

Se nedenfor for mappe / rollestruktur.

Organisation
- Region 1 (læs / skriv for region 1-administrator, læseadgang for kapiteladministratorer i gruppe 1-gruppen)
--- Kapitel A (læs / skriv for regionadministrator og kapitel A-administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)
--- Kapitel B (læs / skriv for regionadministrator og kapitel B-administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)

- Region 2 (læs / skriv for region 2-administrator, læseadgang for kapiteladministratorer i region 2-gruppen)
--- Kapitel C (læse / skriv for administratorer i regionen og kapitel C-administratorer, ingen adgang til andre kapiteladministratorer)
--- Kapitel D (læs / skriv for regionadministrator og kapitel D-administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Hvis brugerne er indstillet til administratorrolle, kan de se alle mapper i plugin.
Brugere kan se deres mapper, hvis du indstiller adgang efter rolle, for flere detaljer:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-3-media-access-2

Btw, mener du WP Media Folder eller WP File Download?

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Beklager, jeg skulle have brugt et andet udtryk end "admin" til de roller, jeg henviser til. Rollerne er faktisk brugerdefinerede og ikke admins i traditionel Wordpress forstand.

Og ja, jeg henviste til WP Media Folder, som vi har købt. Men jeg tror, ​​vi måske er nødt til at skifte til File Download.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.

Beklager, jeg skulle have brugt et andet udtryk end "admin" til de roller, jeg henviser til. Rollerne er faktisk brugerdefinerede og ikke admins i traditionel Wordpress forstand.

Brugere vil kun se de mapper, der er oprettet af dem.

Og ja, jeg henviste til WP Media Folder, som vi har købt. Men jeg tror, ​​vi måske er nødt til at skifte til File Download.

Hvis du vil indstille brugernes tilladelse til de mapper, der er oprettet af admin, skal du bruge vores WP File download-plugin.